Najava Serie A: Juventus – Udinese

Loc.-J-Udinese-1314U okviru 14. kola Serie A Juventus dočekuje Udinese. Utakmica se igra u nedelju sa početkom od 18:30h.

Nakon odigranih 13 kola prvo mesto na tabeli je preuzeo Juventus.Juventus je na čelo tabele izbio nakon pobede u Livornu od 0:2 a Roma je kod kuće odigrala nerešeno protiv Cagliaria.Tako da Juventus sada ima bod više od Rome i šest više od Napolia i ovog vikenda žele da upišu i petu uzastopnu pobedu u Serie A.

Udinese trenutno zauzima 11. mesto na tabeli Serie A sa 16 bodova.Ekipa Francesca Guidolina igra lošije ove sezone a iz kluba su i pred početak sezone naglasili da je primarni cilj opstanak u ligi.Udinese je u prvih 13 kola ostvarilo 5 pobeda, 1 remi i 7 poraza.
Francesco Guidolin neće moći računati na usluge Luisa Muriela u ovoj utakmici a oporavili su se Pinzi i Hertaux. Očekuje se sledeća postava Udinesea: Brkic; Hertaux, Danilo, Domizzi, Gabriel Silva; Pinzi, Lazzari; Basta, Pereyra, Fernandes; Di Natale.

Sa druge strane, Juventus je trenutno lider na tabeli Serie A i nakon poraza protiv Fiorentine upisali 5 uzastopnih pobeda bez primljenog gola u Serie A.
Conte neće moći računati na povređene Islu, Giovinca i Pepea, suspendovanog Asamoaha, a u sastav su se nakon suspenzije vratili Ogbonna i Bonucci. U tim su se vratili i Barzagli i Lichtsteiner nakon oporavka od povrede. Očekuje se sledeća postava Juventusa: Buffon, Caceres, Bonucci, Chiellini, Padoin, Vidal, Pirlo, Marchisio, De Ceglie, Tevez, Llorente.

Prošle sezone Juventus je na Friuliu slavio sa 1:4 a pogotke su postigli Vidal (penal), Vučinić i Giovinco (2), za domaće je pogodio Lazzari. Na Juventusovom stadionu je ponovo Juventus ubedljivo slavio a bilo je 4:0. Golove su postigli Pogba (2), Vučinić i Matri.

Utakmicu će suditi Gianpaolo Calvarese.

Ostavite komentar

Objavljeno pod Najava Serie A

Postavi komentar